Prezentare bogas.ro

Stilul este ceea ce alegi.

Ca femei trebuie sa recunoastem ca activitatea noastra preferata, pentru care mereu gasim macar putin timp liber, este shoppingul. Este firesc sa fie asa, pentru ca achizitiile noi in materie de haine si accesorii nu ne imbogatesc doar garderoba dar ne si ofera o stare sufleteasca extraordinara. Shoppingul, mai ales cel online, este o metoda extrem de eficienta de relaxare, iar unele femei considera ca ar avea chiar puteri terapeutice.

Am facut o selectie exclusivista, din colectiile celor mai mari creatori din domeniul rochiilor de seara, bal, cocktail si club.

Modelele Bogas sunt dintre cele mai variate, pentru orice gust, portivite oricarei personalitati. Multe dintre acestea se regasesc in garderoba celebritatilor din toata lumea.

Succesul inregistrat de Bogas intr-un timp foarte scurt, a adus la o dezvoltare fireasca a brand-ului in directia conceperii propriilor modele de rochii in atelierul de creatie.

Suntem o echipa de profesionisti, cu multi ani de experienta, care realizam cu pasiune si indemanare, piese vestimentare cu un design unic, care se remarca prin eleganta, rafinament si bun gust.

Toate produsele sunt create in Romania de catre un designer roman.