Prezentare FashionAgenda.ro

Magazinul online de haine pentru femei FashionAgenda si-a inceput activitatea in aprilie 2010, din dorinta de a oferi o posibilitate comoda, accesibila si calitativa, femeilor preocupate de modul cum se imbraca. 

Ne straduim sa oferim femeilor din Romania, o alternativa civilizata si de bun gust, in alegerea tinutelor. Ne caracterizeaza si stilul simplu elegant (little black dress) dar si tinutele indraznete si inovatoare care vor garanta aprecierea celor din jur, la orice iesire in oras sau ocazie speciala.

Suntem intr-o constanta legatura cu clientele, oferind asistenta in orice problema privind produsele sau comenzile depuse. Timp scurt de raspuns la e-mailuri.

Oferim posibilitate de Comanda Rapida pe site, fara a necesita inregistrare user si actualizam stocul de marfa de cel putin 3 ori pe luna. Targetul site-ului este foarte vast. Tinutele incadrandu-se pentru femei cu varste intre 16 - 50 ani.

Suntem in expansiune pe retelele sociale, desfasuram campanii si concursuri Facebook, newslettere, promoti mentinand un nivel ridicat de interactivitate.

Taxele de transport sunt accesibile - 15 Lei in orice localitate din Romania prin FanCourier. Comenzile peste 200 Lei beneficiaza de Transport Gratuit.