Prezentare OKIAN.ro

Povestea Okian începe o dată cu experiența de peste 15 ani în comerțul cu carte străină a firmei SC Prems Librexim. Specializată în distribuția de carte în limba engleză, Prems Librexim este reprezentant în România al editurii Longman, parte din Pearson Education, cel mai mare grup editorial educațional din lume.

Lansat la 1 octombrie 2007, okian.ro a fost gândit ca un instrument simplu prin care clienții Okian pot accesa una dintre cele mai vaste resurse de cunoaștere de pe glob: publicațiile în limba engleză. În august 2010, cititorilor le-a fost pus la dispoziție și un număr impresionant de titluri în limba română, în varianta tipărită, audio sau digitală.

Deși lumea cărților este fascinantă, lumea cunoașterii depășește limita cărților, motiv pentru care Okian.ro pune la dispoziția cliențilo săi o colecție completă de jocuri, obiecte livrești și cadouri.

Destinația ideală pentru oricine caută ce e mai bun în domeniul educației și al dezvoltării personale, cu linii de produse ce se multiplică de-a lungul timpului, Okian.ro își propune să ofere clienților săi o experiență prietenoasă și plină de resurse, empatică și surprinzătoare.