Prezentare U-MAN

U-MAN este primul nume din zona urban street fashion online.

U-MAN exista pe piata de fashion alternativ din Romania inca din 2003. Dedicat urbanilor de orice varsta, U-MAN shop numara cel mai impresionant portofoliu de branduri lifestyle dintre cele mai cunoscute in mediile street fashion: DC shoes, Osiris, Volcom, Billabong, Etnies, Emerica, Es, Roxy, Quiksilver, ThirtyTwo, VonZipper, Altamont, DVS, Globe si Vans. 

Cu o istorie de 11 ani in randul tinerilor interesati de orice inseamna street fashion, skate & snowboarding, graffiti si urban, magazinele U-MAN din Bucuresti, Timisoara, Cluj-Napoca, Iasi si Brasov si in special u-man.ro (cel mai mare magazin online dedicat modei strazii din Romania), ies din tiparul magazinelor de pe la noi printr-un sistem excelent de relatii cu publicul si prin comunicare directa cu clientii. 

Foarte activ pe retelele de socializare si cu un background de evenimente online si offline dedicate clientilor, U-MAN a reusit sa ajunga trendsetter in orice medii. Clientii nostri sunt ancorati in mediile virtuale, foarte activi, amatori de sporturi extreme si de tehnologii noi si fac parte din zonele urbane, puternic influentate de internet: designeri, artisti, muzicieni, persoane publice, trendsetteri, atleti, fotografi si fashion bloggeri.