Termeni si conditii

Accesarea si utilizarea site-ului eCashBack.ro implica acceptarea urmatorilor termeni si conditii.

Inregistrarea pe site

Inregistrarea pe site este permisa tuturor utilizatorilor care acceseaza site-ul nostru. Utilizatorii sunt de acord ca la inregistrare sa foloseasca date reale si corecte (nume, prenume, adresa de email).

Cashback

Cashback-ul reprezinta banii pe care ii primesti in contul tau de utilizator eCashBack.ro in urma cumparaturilor online efectuate in magazinele noastre partenere.

Pentru a primi cashback, magazinele noastre partenere trebuie accesate de fiecare data prin intermediul site-ului nostru.

Cashback-ul se inregistreaza doar daca cumparaturile au fost efectuate online prin intermediul formularului de comanda a magazinului. Nu se acorda cashback la cumparaturile efectuate prin telefon, chat ori email.

Cashback-ul se calculeaza din valoarea totala a comenzii fara TVA si a taxei de livrare ori a altor servicii.

Cashback-ul afisat in procente la fiecare magazin este variabil si poate sa creasca sau sa scada in orice moment in functie de ofertele si promotiile magazinului. In cazul in care acesta creste sau scade, cashback-ul inregistrat inainte de schimbare nu va fi afectat.

Cashback-ul se inregistreaza in contul de utilizator cu starea "In asteptare" si va fi disponbil numai dupa acesta va fi validat si procesat de catre magazinul partener la care a fost inregistrat. Durata de procesare difera de la magazin la magazin si nu depinde de noi.

Valoarea cashback-ului inregistrat se va modifica in cazul in care valoarea comenzii din magazin se modifica sau daca a existat o eroare de procesare.

In cazul in care comanda a fost anulata sau returnata, cashback-ul va fi respins. De asemenea, cashback-ul va fi respins daca acesta a fost inregistrat din cauza unei erori.

Comenzile la care se folosesc vouchere cadou nu inregistreaza cashback. Exceptie voucherele promotionale de pe site-ul nostru, din sectiune "vouchere" a fiecarui magazin.

Nu suntem responsabili in cazul in care cashback-ul nu se inregistreaza din cauza unor probleme ce nu tin de noi sau daca este respins de magazin in urma schimbarii politicii acestuia.

Sistemul de invitatii

Sistemul nostru de invitatii ofera tuturor utilizatorilor inregistrati posibilitatea de a castiga comisioane atunci cand persoanele invitate fac cumparaturi de la magazinele partenere din sistem.

Fiecare utilizator are in contul personal unelte (linkuri, bannere, pagini promotionale etc) pe care le pot folosi pentru a invita alte persoane pe site.

Uneltele de invitatie nu pot fi folosite pentru SPAM.

Comisioane

Comisioanele sunt acordate in urma cumparaturilor facute de invitatii tai si reprezinta 10% din valoarea cashback-ului pe care acestia il primesc de la noi.

Comisioanele sunt validate si procesate la fel ca si cashback-ul si se aplica aceleasi conditii.

Plata castigurilor

Utilizatorii au dreptul sa faca o cerere de plata in momentul in care suma disponibila in balanta castigurilor platibile din contul de utilizator este mai mare sau egala cu 50 Lei.

Cererea de plata implica specificarea contului bancar (IBAN) daca modalitatea de plata aleasa este prin transfer bancar ori adresa de email asociata contului PayPal daca modalitatea de plata aleasa este prin PayPal.

Utilizatorii trebuie sa se asigure ca informatiile furnizate la cererea platii sunt reale si corecte.

Informatiile furnizate la cererea platii sunt inregistrate in baza noastra de date si vor fi utilizate pentru a afectua plata.

Stergerea/suspendarea contului

Utilizatorii pot in orice moment sa ceara stergerea contului personal de utilizator. In acest caz daca utilizatorul are castiguri neplatite sau invitati inregistrati, acestea se vor anula.

Avem dreptul sa suspendam/sterge fara nicio instiintare conturile utilizatorilor care aduc prejudicii de imagine site-ului nostru. Castigurile obtinute pana la acest moment vor fi anulate.

Politica de confidentialitate

Informatiile persoanale pe care utilizatorii le furnizeaza pe site-ul nostru nu vor fi divulgate unei terte parti fara acordul acestora.

Utilizatorii care se inregistreaza in urma unei invitatii, vor avea numele si initiala prenumelui afisat in lista de invitati a utilizatorului care a facut invitatia.


Prin inregistrearea pe site-ul nsotru sunteti de acord cu termenii si condittile de mai sus.

Ne rezervam dreptul de a aduce oricand modificari termenilor si conditiilor fara nicio instiintare prealabila.